VI STÅR PÅ HOVEDET FOR AT GIVE DIG EN GO' OG PERSONLIG OPLEVELSE

PYNT - JA TAK

Hjerteligt velkommen i vores SiBello-univers. Her siger vi JA til pynt hver eneste dag! Vi er nemlig overbeviste om, at når du nøje udvælger dine Accessories og sætter farver og kulør på dit outfit, så bliver dagen bare en tand federe! Farver og pynt, og at gøre lige det extra ud af sig selv, har en positiv indflydelse på humøret. Vi vil med vores accessories gerne give vores bidrag til, at du kan føle dig modig, særlig og farverig, hver eneste dag.

ALLE SKAL KUNNE VÆRE MED

Alle skal have råd til at pynte sig! For os er det vigtigt, at alle skal kunne have råd til fede accessories, og til at forkæle sig selv eller andre med lækkert tøsepynt. Hos os finder du derfor nøje udvalgte accessories i et prisniveau, hvor alle kan være med - uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten. 

​DU ER VIGTIG FOR OS

Selvom du shopper på nettet, er det vigtigt for os at give dig en shopping-oplevelse, hvor DU er i centrum. Hos os er du derfor aldrig bare et kundenummer. Vi tager os tid til dig, og lægger kærlig omhu i hver eneste kundehenvendelse og ordre!

​Hvis der er noget der ikke er som det skal være eller du har spørgsmål skal du aldrig tøve med at skrive til os. Vi sætter stor pris på hver eneste henvendelse!

Mit navn er Maria. Jeg er indehaver af SiBello.dk og jeg gør mig rigtig umage for at give DIG en god oplevelse.​